Technisch rapport storing 12-06-2018.

Op 12 juni 2018 is een deel van onze klanten getroffen door een stroomstoring in het datacenter van  BIT, waar wij een deel van onze hardware hebben ondergebracht. Tijdens een halfjaarlijkse Black Building test viel de spanning weg in een deel van het datacentrum. Wij hebben een technisch rapport opgesteld waarmee we je willen informeren over onze handelswijze bij het oplossen van problemen die het gevolg waren van het uitvallen van de hardware. Dit rapport kan je hier vinden.

Voor de technische oorzaak en de details van de verstoring verwijzen we je naar de informatiepagina van BIT, waarop ook een RFO gepubliceerd is: https://www.bit.nl/news/1883/93/Stroomonderbreking-BIT-2C

Onze excuses voor de overlast.

Contact

Mocht je toch nog vragen hebben over de storing , neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@skyberate.nl of 0316-712000.