Skyberate bij Meet Magento 2018.

Afgelopen vrijdag waren wij aanwezig op Meet Magento. Samen met onze partner Cloudlets hebben wij het publiek laten zien hoe wij high-availability en hoge schaalbaarheid voor Magento in de praktijk brengen. Dit hebben we gedaan door ter plekke demo’s te geven.

We zijn blij om te zien dat wij voorop lopen met deze ontwikkelingen en hebben veel positieve reacties ontvangen. Wij blijven innoveren zodat wij onze klanten optimale performance kunnen bieden.

Het was een interessante en vooral gezellige dag. We hebben veel goede gesprekken gehad met (potentiële) klanten, Magento-ontwikkelaars en partners. Daarnaast viel er een hoop te leren van alle (inter-) nationale sprekers die hun kennis en inzichten met het publiek hebben gedeeld.

Meet Magento 2016

Van links naar rechts; Bernd, Thijs, Guido en Rene.

Wij zullen er volgend jaar weer bij zijn en jullie hopelijk ook!

Meer weten?

Niet aanwezig bij Meet Magento, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op onze pagina over Magento Hosting, of neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de best mogelijke oplossing voor jouw situatie.