Shopware thumbnail

Afbeeldingsresultaat voor shopware community day

Op 18 mei 2018 is het weer tijd voor het jaarlijkse evenement de Shopware Community Day in Landschaftspark Duisburg-Nord. Wij zijn aanwezig, want wij zijn Shopware Partners. De Shopware Community Day is een e-Commerce evenement, georganiseerd door Shopware AG. Tijdens het evenement zijn meer dan 1.600 bezoekers en 40 exposanten aanwezig en worden er meer dan 50 presentaties gegeven die de Shopware Community Day het grootste en belangrijkste evenement maakt in zijn soort.

Dit jaar is het thema: “Beyond Horizon”. Daarmee wil Shopware uitdragen dat het bereiken van de horizon nog maar het begin is, maar samen met de community, verder wil reiken dan dat. Tijdens het evenement draait het om Shopware en alles wat daarmee te maken heeft. Zo worden alle nieuwe technologieĆ«n, wetenschappelijke en sociale trends behandeld die de manier waarop wij producten kopen en verkopen beĆÆnvloeden.

Het evenement gebruiken wij om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen rondom Shopware, om uiteindelijk deze kennis weer met jullie te kunnen delen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Shopware? Kijk op onze Shopware Hosting pagina of neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de best mogelijke oplossing voor jouw situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *