Meet Magento

Meet Magento 2018.

Op vrijdag 1 juni 2018 is het weer tijd voor de 10e editie van Meet Magento in de Jaarbeurs in Utrecht. Meet Magento is hét Magento E-commerce evenement in Nederland! Tijdens het evenement zijn er verschillende (inter-) nationale sprekers aanwezig die door middel van presentaties hun expertise komen delen. Tijdens het evenement draait het om Magento en alles wat daarmee te maken heeft. Een dag vol met tips, trics en nieuwtjes omtrent Magento in de e-commerce.

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig als sponsor van Meet Magento. Als Magento specialist dragen wij graag ons steentje bij door het delen van onze kennis en expertise betreft Magento. Je kunt ons vinden op stand 13 in hal 3, tegenover de business track 1.

Kortom, genoeg te beleven tijdens dit evenement. Ben je ook aanwezig? Dan zien wij je graag op 1 juni tijdens Meet Magento bij stand 13!

Niet aanwezig tijdens Meet Magento, maar wel benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk op onze pagina over Magento Hosting, of neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de best mogelijke oplossing voor jouw situatie.