Update: Storing infrastructuur.

Op dit moment ondervinden wij problemen in een deel van onze infrastructuur waardoor de websites van een aantal klanten niet of verminderd bereikbaar zijn. Via dit bericht houden wij je op de hoogte van de voortgang.

Update 02:00: Het overgrote deel van de websites is weer online.

Update 23:30: De werkzaamheden hebben iets langer geduurd dan verwacht. Inmiddels zijn de eerste servers weer aan het opstarten.

Update 22:30: De werkzaamheden zijn in de afrondende fase. Op korte termijn starten wij met het online brengen van alle servers.

Update 20:15: De noodzakelijke patches zijn geinstalleerd. Onze infrastructuur wordt momenteel weer opgestart. Het kan nog enige tijd duren voordat alles weer online is.

Update 19:25: De leverancier van het deel van onze infrastructuur dat momenteel met problemen kampt start nu met het installeren van patches om de storing te verhelpen. Hiervoor is het helaas noodzakelijk dat wij een groter deel van onze infrastructuur tijdelijk offline brengen. De verwachting is dat wij over een uur (om 20:25) een voor een alle servers weer online kunnen brengen. Wij vragen om uw begrip. Onze oprechte excuses voor de overlast.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Dit kan via info@skyberate.nl of via 0316-71200