Skyberate nieuws
Shopping Awards Publieksprijzen XS

Op 8 maart, in de WesterUnie in Amsterdam, zijn de winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XS bekend gemaakt. Duizenden Nederlandse consumenten hebben de afgelopen maanden online shops beoordeeld. Dit is gebeurd via een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door kiyOh. De prijs is tot stand gekomen op basis van beoordelingen van consumenten die in het afgelopen jaar een online aankoop hebben gedaan in een online instore, webwinkel en/of via een app. De kandidaten voor de Shopping Awards Publiekprijzen XS konden hun klanten oproepen een review achter te laten, aan de hand van de beoordelingen zijn de winnaars aangewezen. Ondernemingen met een digitale propositie en een maximale jaaromzet van 4 miljoen euro konden meedingen en een poging wagen om een prijs in de wacht te slepen.

Winnaars

De uitreiking van de Shopping Awards Publiekprijzen XS werd gepresenteerd door Dennis Weening. In totaal zijn 12 webwinkels bekroond met een Shopping Awards publieksprijs. Met trots mogen wij melden dat twee van onze klanten in de prijzen zijn gevallen. Het gaat om Toppershops.nl en Parfumwebshop.nlToppershop.nl heeft een prijs gewonnen voor beste shop in de categorie ‘Bloemen, Tuin & Dieren’. Parfumshop.nl ontving de prijs in de categorie ‘Persoonlijke verzorging’. Bij deze willen wij beide feliciteren met deze mooie prijs en succes wensen met het behalen van nog meer online successen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *