Skyberate opnieuw Shopware Certified

Skyberate is Shopware Hosting Partner

Introductie

Als hostingprovider houden wij naast alle ontwikkelingen op hostinggebied ook de trends op het gebied van CMS systemen nauwlettend in de gaten. Shopware is al een aantal jaren een begrip in Duitsland en is bezig aan een opmars in Europa. Op de website van Shopware is een overzicht te vinden van bekende merken die werken met Shopwareuitgebreide Case Studies en een uitgebreide showcase

Voor de e-commerce sector zien wij Shopware als een interessant nieuw systeem dat klaar is om de strijd aan te gaan met bekende systemen in de e-commerce sector. Om deze reden hebben we besloten ons te gaan aansluiten bij de Shopware community en gespecialiseerde diensten hiervoor te gaan ontwikkelen.

Certified Shopware Hostingpartner

Na een aantal maanden van voorbereidingen zijn wij door Shopware officieel benoemd tot certified shopware hosting partner in Nederland. In het certificeringstraject hebben wij, samen met engineers van Shopware, een platform ontworpen en uitgebreid getest om Shopware zo goed en snel mogelijk te kunnen hosten. Na enkele maanden van bouwen en testen is het platform nu goedgekeurd en kunnen wij vanaf nu hostingdiensten aanbieden voor Shopware.

Hosting techniek

Voor onze Shopware hosting werken we met de meest recente technieken:

PHP: wij supporten standaard de nieuwste PHP-versie op onze Shopware hosting pakketten voor een maximale snelheid.
Redis: Met Redis wordt de cache van uw webshop opgeslagen en verwerkt in supersnel geheugen, zodat processen zoals bestellingen en het wijzigen van producten veel sneller worden verwerkt.
Varnish: Varnish verbetert de prestaties van uw webshop, zelfs bij piekbelastingen. Varnish slaat pagina’s op in een snelle cache, wat betekent dat ze bij een volgend bezoek veel sneller laden.
Elasticsearch: Elasticsearch is de krachtigste zoekfunctie die er is. Voeg eigenschappen toe waarop bezoekers kunnen filteren en geef prioriteit aan belangrijkere pagina’s op minder belangrijke pagina’s. Het kan allemaal met Elasticsearch.
Cloudflare: CloudFlare maakt uw website supersnel en veilig. Het houdt spammers en hackers buiten en zorgt ervoor dat content uw bezoekers altijd via de meest gebruikelijke route bereikt!
HTTP 2.0: Deze nieuwe webserver zorgt ervoor dat content nog sneller geladen kan worden in de browser van je klanten.
AutoSSL: Gratis SSL voor je website op basis van Let’s Encrypt

Dit alles in combinatie met onze redundante infrastructuur, skilled servicedesk en scherpe tarieven maakt ons de perfecte hostingpartner voor Shopware webshops.