meet-magento-2017

 

Skyberate sponsor Meet Magento 2017: Alle remmen los!

Op woensdag 10 mei 2017 vindt de 9e editie van Meet Magento NL plaats in DeFabrique in Utrecht. Een dag vol met nieuws, trends, succesverhalen en tips en trics rondom e-commerce en Magento. Wij ontmoeten je graag bij onze stand, je vindt ons in loods 6, standnummer 3. 

Het delen van kennis vinden we bij Skyberate erg belangrijk en daarom dragen wij graag ons steentje bij als zilveren sponsor van Meet Magento. Naast dat er een aantal interessante (inter-) nationale sprekers klaar staan om hun succesverhaal en inzichten te delen, staan wij te popelen om jou te ontmoeten. Wij gooien dit jaar namelijk alle remmen los!

Om de supersnelle hosting die wij aanbieden extra kracht bij te zetten, hebben we een leuke verrassing bij onze stand en kun je mooie prijzen winnen. Dus als je genoeg hebt van al het zitten, kom dan bij onze stand even flink het gaspedaal intrappen! Je vindt ons in loods 6, standnummer 3.

Kortom, een dag die je niet mag missen! Wij zien je graag op 10 mei!