Nieuwe hostingpakketten shared hosting.

2016 is net begonnen en het is dan ook tijd om goede voornemens om te zetten naar actie. Ons goede voornemen is om nog meer klantgericht te werken. Hiervoor is het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren. Het is ons opgevallen dat de websites van onze klanten steeds complexer worden. Ook nemen de mogelijkheden en daarmee de vraag naar dataverkeer en opslagruimte toe. Om aan deze klantvraag tegemoet te komen, introduceren wij nieuwe shared hostingpakketten voor WordPress en webhosting. Deze nieuwe pakketten hebben ruimere limieten voor opslagruimte en dataverkeer en nog meer mogelijkheden. Wat wordt er anders?
Wij vertellen het u graag.

Meer ruimte en meer mogelijkheden tegen lage tarieven

Onze nieuwe pakketten voor WordPress hosting en webhosting vervangen onze ′oude′ pakketten. Wat verandert er voor u? U krijgt ruimere limieten voor opslagruimte en dataverkeer. In 1 oogopslag kunt u kiezen welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie.

Nieuwe WordPress hostingpakketten

Pakket Small Medium Large Extra Large
Opslagruimte 1 GB 2 GB 3 GB 5 GB
Dataverkeer 10 GB 20 GB 30 GB 50 GB

Nieuwe webhosting pakketten

Pakket Extra Small Small Medium Large
Opslagruimte 100 MB 1 GB 2 GB 5 GB
Dataverkeer 1000 MB 10 GB 20 GB 50 GB

Meer informatie? Lees meer over onze WordPress en webhosting pakketten.

Kies het pakket dat het beste bij je past!

Bij zowel de WordPress hosting als de webhosting kiest u uit 4 pakketten. Deze pakketten lopen, afhankelijk van het soort hosting, van Extra Small tot Extra Large. Om het overzichtelijk te houden, komen losse upgrades (opslagruimte en dataverkeer) te vervallen. Upgraden kan gemakkelijk en snel binnen deze 4 pakketten.

Advies nodig?

Onze hostingexperts helpen je graag bij het kiezen van het pakket dat aansluit op wat jij nodig hebt.  Neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@skyberate.nl of 0316 – 712 000.