WordPress 4.2 Release notes

WordPress 4.2 Release notes.

Vandaag is WordPress 4.2 uitgebracht. Dit is een belangrijke update voor WordPress. Naast belangrijke veiligheidslekken zijn er ook inhoudelijke wijzigingen doorgevoerd. Zo is het eenvoudiger om tussen verschillende thema’s voor uw website te wisselen, zijn er diverse nieuwe lettertypes toegevoegd en is het eenvoudiger geworden om geïnstalleerde plugins te upgraden naar de laatste versie.

Upgraden

U kunt upgraden naar WordPress 4.2 via Installatron in ons configuratiepanel. Voordat u de upgrade doorvoert, adviseren wij u een backup te maken. Zorg daarbij wel dat er voldoende schijfruimte beschikbaar is in uw account.

By |2018-10-23T09:34:56+00:00april 24th, 2015|WordPress|0 Comments
Wij maken gebruik van cookies. Door op 'OK' te klikken geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie. Meer informatie over cookies OK