Skyberate introduceert Patchman

Wat is Patchman

Patchman is software dat dagelijks alle websites op ons hostingplatform scant en controleert op malware en softwarelekken.

Waarom Patchman

Patchman komt met een aantal handige functies waarmee we de veiligheid van onze hosting verhogen. De functies van Patchman worden hieronder verder toegelicht.

Veiligheid

Om de veiligheid van jouw website te vergroten, introduceren wij Patchman voor onze Webhosting- en WordPress-klanten. Dankzij Patchman krijgen wij snel inzicht in mogelijke veiligheidslekken in de software die klanten bij ons hosten. Daarmee kunnen wij de veiligheid van onze hosting verder verhogen.

Hijacking/ Spam

Wij zien de laatste tijd vaak dat websites gehackt worden doordat gehoste softwarepakketten als WordPress en Joomla niet geüpdatet worden. Hackers slagen er vaak in kwaadaardige code te plaatsen in websites van onze klanten, waardoor klantgegevens gestolen kunnen worden, spam verstuurd wordt of op een andere manier misbruik gemaakt kan worden van jouw website.

Preventief

Patchman scant preventief jouw website op mogelijke kwetsbaarheden en als er kwetsbaarheden gevonden worden, ontvang je daarvan automatisch een bericht. Je kunt deze kwetsbaarheid vervolgens met één klik oplossen. Als jouw website mogelijke lekken bevat, dan ontvang je naast een melding hiervan ook een handleiding voor het gebruik van Patchman.

Contact

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over het gebruik van Patchman dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan via info@skyberate.nl, 0316 – 712 000 of start simpelweg een chat.