Skyberate introduceert Hosted Mail.

Online werken heeft de toekomst. Daarom introduceert Skyberate de nieuwe dienst Hosted Mail: een betrouwbaar pakket voor online samenwerking. Hosted Mail is een exchange-dienst waarmee je eenvoudig met meerdere mensen kunt mailen, agenda kunt bijhouden en synchroniseren en bestanden kunt delen. Ideaal als je met meerdere mensen of vanaf verschillende locaties werkt. Hosted Mail werkt op basis van het Zimbra. Omdat wij onze klanten graag goede kwaliteit en ondersteuning garanderen, zijn wij vanaf heden officieel Zimbra BSP Partner.

Eenvoudig

Zimbra biedt een eenvoudige webinterface waarin u overzichtelijk jouw mail en agenda kunt beheren. Daarnaast kun je bestanden delen met andere Hosted Mail-gebruikers. Ook kun je takenlijsten samenstellen waarmee je aan iedere gebruiker bepaalde taken kunt toewijzen.

Zowel op jouw desktop als op mobiele apparaten biedt Zimbra een eenvoudige, overzichtelijke interface. Als je liever geen webinterface gebruikt: geen probleem. Met het programma Zimbra Desktop kun je offline werken en jouw mails versturen en agenda synchroniseren zodra je weer internetverbinding heeft. Is ook dat niet wat je wilt? Alle bekende mailprogramma’s (Outlook, Thunderbird, Apple’s Mailprogramma) kunnen synchroniseren met de Hosted Mail-server.

Hosted Mail onderscheidt van mail via het POP3- en in sommige gevallen ook het IMAP-protocol door de push-functionaliteit. Dankzij deze functionaliteit worden mails zonder vertraging afgeleverd zodat je nooit handmatig hoeft te controleren of hoeft te wachten op nieuwe berichten.

Betrouwbaar

Niets is vervelender dan onbereikbaarheid. Wij zorgen daarom dat Hosted Mail altijd beschikbaar is. In het geval van grote verstoringen, schakelt de dienst vanzelf over naar een andere server. Zelfs als jouw eigen verbinding wegvalt, kun je doorwerken: met het programma Zimbra Desktop kun je offline werken. Zodra de internetverbinding is hersteld, worden mailbox en agenda automatisch gesynchroniseerd. Daarnaast bieden wij een goede virusscanner en een spamfilter. Mocht er onverhoopt tot iets gebeuren met jouw mailbox, dan kan je altijd een beroep doen op de backups die wij standaard maken.

Flexibel (pay per use)

Omdat het onmogelijk is om vooraf in te schatten hoeveel mail je gaat ontvangen en omdat de behoefte aan het aantal mailboxen kan af- en toenemen, is Hosted Mail flexibel ingericht. Je kunt het aantal mailboxen voortdurend aan jouw wensen aanpassen en de dienst kent geen datalimiet. Je betaalt per gebruikte MB, waardoor je nooit teveel betaalt en nooit onbereikbaar omdat je het limiet hebt bereikt.

Interesse

Geïnteresseerd in Zimbra? We verwijzen je graag naar onze Zimbra-pagina. Je kunt ook contact opnemen met ons via 0316-712000 of via helpdesk@skyberate.nl.