Nieuwe dienst: Magento hosting PLUS

Sinds 2009 bieden wij actief hosting aan voor Magento en zijn wij ons gaan specialiseren in de hosting en optimalisatie. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende hostingproviders op het gebied van Magento in Nederland.

Met onze shared Magento hosting bieden wij al jarenlang een kwalitatief hoogwaardige hostingoplossing aan voor Magento tegen een concurrerend tarief. De afgelopen jaren hebben wij onze diensten voor Magento uitgebreid met de Magento Servers waarbij je de beschikking hebtover een volledig eigen server en onze Magento Enterprise Hosting met opstellingen met meerdere eigen servers.

De afgelopen jaren hebben wij regelmatig feedback van klanten ontvangen dat de stap tussen de Shared Magento Hosting en de Magento Servers (te) groot is. Wij hebben daarom afgelopen tijd een tussenoplossing uitgewerkt welke wij nu lanceren onder de naam Magento PLUS.

De voordelen op een rij:

  • Dedicated resources
  • Service Level Agreement
  • Optimalisatie (mogelijkheid voor Redis)

Voor gedetailleerde informatie over deze nieuwe dienst kun je onze Magento hosting pagina bekijken.

Nog vragen?

Wij hopen je bij deze voldoende informatie verstrekt te hebben over deze nieuwe dienst. Mocht je vragen hebben een offerte willen ontvangen of een overstap maken naar onze Magento PLUS hosting, neem dan gerust contact met ons op.