Varnish Cache

Met Varnish bereik je een ultieme snelheid, doordat pagina’s sneller worden geladen, zelfs met hoge- piekbelasting. In de situatie zonder Varnish, doorloopt de webserver meerdere processen om een pagina samen te stellen en naar de bezoeker te sturen. Dat proces herhaalt zich voor iedere bezoeker. Maak je gebruik van Varnish, dan wordt iedere opgebouwde pagina in de cache bewaard en direct gepresenteerd aan de volgende bezoeker. Varnish weet dat deze content voor alle bezoekers identiek is en hoeft de webserver er dus niet mee te belasten. De webserver hoeft dus niet meer voor elke bezoeker opnieuw een hele pagina op te bouwen. Websites en webshops laden hierdoor tot wel tien keer zo snel! Wij kunnen de gehele integratie van Varnish (kosteloos) voor je regelen!

Varnish en WordPress

Nooit meer lang wachten totdat content wordt geladen, omdat het in een fractie van een seconden uit de varnish caching server wordt gehaald en aan jouw bezoekers wordt getoond. Met WordPress is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende caching methodes om je front- en backend te versnellen. Daarnaast is het met deze setup mogelijk Varnish over HTTPS te laten lopen. Varnish is op onze WordPress PLUS-pakketten, zonder technische kennis, eenvoudig te activeren. Voor Server klanten activeren wij het. Meer over Varnish en WordPress en hoe Varnish is te activeren. 

Varnish en Magento

Een betere gebruikerservaring, meer tevreden bezoekers en een hogere conversie, dat bereik je met Varnish op Magento. Wanneer Varnish is gekoppeld wordt de content in de frontend van je webshop een stuk sneller geladen. Magento biedt net als WordPress ondersteuning voor meerdere caching methodes. Bij Magento is het tevens mogelijk om Varnish over HTTPS te laten lopen. In de meeste gevallen raden wij het gebruik van Varnish aan als caching methode voor het versnellen van de frontend van je webshop.

Let op: Varnish is alleen mogelijk op onze Magento Server en Enterprise pakketten.


Een website/webshop zonder Varnish

Wanneer een bezoeker een pagina op jouw website bezoekt wordt deze pagina uit de daadwerkelijke webserver gehaald en getoond aan de bezoeker.

Een website/webshop met Varnish

Voordat een bezoeker de daadwerkelijke webserver bereikt, kijkt Varnish of de opgevraagde pagina al in de cache aanwezig is. Hierdoor hoeft de pagina niet uit de daadwerkelijke server worden gehaald en kan de pagina direct worden getoond aan de bezoeker.



Varnish bij Skyberate



 • Delen van kennis

  Door de jaren heen hebben wij veel Magento en WordPress kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met je. Daarnaast helpen wij je graag met de optimalisatie van jouw webwinkel.

 • Gratis installatie

  Voor het gebruik van Varnish is geen technische kennis vereist. Wij verzorgen de integratie van Varnish volledig voor je bij afname van een van de geschikte hostingoplossingen.

 • Clustering

  Voor high traffic sites kunnen wij geavanceerde (loadbalanced) cluster oplossingen leveren waarbij Varnish de hoofdrol speelt. Zo kan de belasting verdeeld worden over meerdere servers.

 • Tools beschikbaar

  Koppel Varnish aan jouw New Relic account en bekijk zelf de statistieken. Tevens zijn er tools beschikbaar om de statistieken van Varnish te bekijken.

 • Optimalisatie

  Wij kunnen zelf VCL code schrijven hierdoor zijn we niet afhankelijk van standaard VCL scripts of bestaande templates. Dit resulteert in een geoptimaliseerde omgeving, waarbinnen problemen snel door ons kunnen worden opgelost.

 • Combineren met Redis

  Door Varnish te combineren met Redis kun je zowel de frontend als de backend een flinke snelheidsboost geven. De volledige integratie regelen wij kosteloos voor jou.


Varnish is mogelijk op: