Varnis Cache

Bereik je ultieme snelheid, zelfs met hoge- piekbelasting. Websites en webshops laden tot wel tien keer zo snel! Wij kunnen de integratie van Varnish kosteloos voor je regelen!

Ik wil een persoonlijk advies

Een betere gebruikerservaring, meer tevreden bezoekers en een hogere conversie, dat bereik je met Varnish. Wanneer Varnish is gekoppeld wordt de content in de frontend van je webshop een stuk sneller geladen. Het is ook mogelijk om Varnish over HTTPS te laten lopen.

Een website zonder Varnish

Wanneer een bezoeker een pagina op jouw website bezoekt wordt deze pagina uit de daadwerkelijke webserver gehaald en getoond aan de bezoeker.

Een website met Varnish

Voordat een bezoeker de daadwerkelijke webserver bereikt, kijkt Varnish of de opgevraagde pagina al in de cache aanwezig is. Hierdoor hoeft de pagina niet uit de daadwerkelijke server worden gehaald en kan de pagina direct worden getoond aan de bezoeker.

Voordelen van Varnish

Andere bezoekers bekeken ook

Klantwaardering

Op basis van 34 stemmen | Beoordeel ons ook

“Onze hosting hebben wij naar alle tevredenheid al geruime tijd bij Skyberate onder gebracht, wat we achteraf gezien al veel eerder hadden moeten doen.”

“Zeker als het gaat om website waarbij omzet wordt gegenereerd raad ik iedereen dit bedrijf aan. Ga zo door Skyberate, bedankt, helemaal top!”

“Ik ben erg tevreden over Skyberate als hosting dienst en durf dit bedrijf met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten en andere ondernemers.”

“Skyberate is een bedrijf wat zich duidelijk weet te onderscheiden van alle andere webhosts. Altijd directe en persoonlijke service, duidelijke interface …”

“We zitten er nu sinds enkele jaren en ben zeer tevreden. Er komt snel reactie op onze vragen, we krijgen degelijk advies. De prijs is zeker niet te hoog voor de service …”

“Telefonisch staan ze je ook altijd vriendelijk te woord. Mocht de service zo blijven, dan zal ik nog lang diensten bij hun afnemen. Toppie jongens, keep it going.”

“Ik ben zo tevreden over de service van Skyberate dat ik ook andere domeinnamen bij hun heb overgebracht. Zonder zorgen. Alles werd perfect geregeld …”

“Ik heb inmiddels iets langer dan een jaar een shell account bij Skyberate en ik ben zeer tevreden. Er is zo goed als geen downtime en vragen worden letterlijk binnen …”

“In een woord geweldig! :-) Een hosting provider met een no-nonsens aanpak, daar hou ik van. Een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding …”

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!

5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren op basis van 181 recensies | ISPGids.com