Een webshop zonder Varnish

Wanneer een bezoeker een pagina op jouw webwinkel bezoekt wordt deze telkens, na de benodigde berekeningen, getoond aan de bezoeker.

Een webshop met Varnish

Varnish draait voor de webserver en zorgt ervoor dat reeds opgevraagde pagina's in het geheugen worden opgeslagen. Hierdoor kan een pagina direct worden getoond aan de bezoeker wat zorgt voor een enorme toename qua snelheid van de frontend.Varnish bij Skyberate • Delen van kennis

  Door de jaren heen hebben wij veel Magento kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met je. Daarnaast helpen wij je graag met de optimalisatie van jouw webwinkel.

 • Gratis installatie

  Voor het gebruik van Varnish is geen technische kennis vereist. Wij verzorgen de integratie van Varnish volledig voor je bij afname van een van de geschikte hostingoplossingen.

 • Clustering

  Voor high traffic sites kunnen wij geavanceerde (loadbalanced) cluster oplossingen leveren waarbij Varnish de hoofdrol speelt. Zo kan de belasting verdeeld worden over meerdere servers.

 • Tools beschikbaar

  Koppel Varnish aan jouw New Relic account en bekijk zelf de statistieken. Tevens zijn er tools beschikbaar om de statistieken van Varnish te bekijken.

 • Optimalisatie

  Wij kunnen zelf VCL code schrijven hierdoor zijn we niet afhankelijk van standaard VCL scripts of bestaande templates. Dit resulteert in een geoptimaliseerde omgeving, waarbinnen problemen snel door ons kunnen worden opgelost.

 • Combineren met Redis

  Door Varnish te combineren met Redis kun je zowel de frontend als de backend een flinke snelheidsboost geven. De volledige integratie regelen wij kosteloos voor jou.


Varnish is mogelijk op: