Webhosting

Varnis Cache

Bereik je ultieme snelheid, zelfs met hoge- piekbelasting. Websites en webshops laden tot wel tien keer zo snel! Wij kunnen de integratie van Varnish kosteloos voor je regelen!

Ik wil een persoonlijk advies

Wat is Varnish Cache?

Een betere gebruikerservaring, meer tevreden bezoekers en een hogere conversie, dat bereik je met Varnish. Wanneer Varnish is gekoppeld wordt de content in de frontend van je webshop een stuk sneller geladen. Het is ook mogelijk om Varnish over HTTPS te laten lopen.

Een website zonder Varnish Cache

Wanneer een bezoeker een pagina op jouw website bezoekt wordt deze pagina uit de daadwerkelijke webserver gehaald en getoond aan de bezoeker.

Website zonder Varnish Cache
Website met Varnish Cache

Een website met Varnish Cache

Voordat een bezoeker de daadwerkelijke webserver bereikt, kijkt Varnish of de opgevraagde pagina al in de cache aanwezig is. Hierdoor hoeft de pagina niet uit de daadwerkelijke server worden gehaald en kan de pagina direct worden getoond aan de bezoeker.

Voordelen van Varnish Cache

Andere bezoekers bekeken ook

Vertrouw vooral onze klanten

Pascal Hennen

“Wanneer je echt opzoek bent naar een hostingpartner voor je website waarbij support en kwaliteit belangrijk is en waar je nog echt klant bent dan beveel ik dit bedrijf aan.”

3,8 / 5  

Roeland Ruelens

“Zelden door een IT-bedrijf zo snel en goed geholpen geweest. Bovendien is hun hosting voor een marktconforme prijs zeer snel. Zowel voor WordPress als Magento.”

4,2 / 5

IPcam-shop

“De up-time is uitstekend en het contact met de Engineers die altijd doen wat ze beloven vind je naar mijn mening bij geen enkele andere ICT-dienstverlener.”

5 / 5 ISPGids logo

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!