VEILIG

SpamExperts is DE expert als het gaat om de detectie en onderschepping van ongewenste e-mail waardoor je nagenoeg geen spam meer zult ontvangen. Hiernaast word je inbox beschermd tegen virus-, phishing- en malware-aanvallen.


CONTINUÏTEIT

Als jouw mailserver (tijdelijk) onbereikbaar is, dan zet de spamfilter van SpamExperts de berichten in een wachtrij zodat deze automatisch worden afgeleverd als jouw mailserver weer bereikbaar is.


EFFICIËNT

SpamExperts elimineert spam vóórdat het jouw netwerk bereikt. Jij hoeft je hierdoor niet langer bezig te houden met enorme hoeveelheden inkomende spam. Alle e-mailadressen onder jouw domeinnaam zijn in één keer beveiligd en je kunt per domein een onbeperkt aantal e-mailadressen laten filteren.


NIEUWSTE TECHNIEKEN

SpamExperts gebruikt de nieuwste technieken om nieuwe patronen en afwijkingen te identificeren. Deze verzamelde kennis wordt realtime gedeeld en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

De mogelijkheden

Inkomend spamfilter Prijs Bestellen
1 Domeinnaam €1,00 per maand
10 Domeinen €5,00 per maand
50 Domeinen €15,00 per maand
100 Domeinen €25,00 per maand
250 Domeinen €45,00 per maand
500 Domeinen €75,00 per maand

Waarom Skyberate?

Tevreden klanten: ★★★★ uit 150+ beoordelingen!

 • Professionele en persoonlijke ondersteuning

  Bij ons ben je geen nummertje, onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd voor je klaar om de service te bieden die je verdient. Je kunt ons bereiken per e-mail, live-chat en telefoon.

 • Concurrerende tarieven

  Voor het segment in de hostingbranche waarin wij opereren bieden wij zeer concurrerende tarieven. Qua infrastructuur en service begeven wij ons in het hogere segment van de hostingmarkt.

 • Telefonisch bereikbaar

  Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al je vragen, geen wachttijden maar direct een kundige medewerker aan de lijn die je ondersteunt bij vragen. Wanneer je een toereikende SLA hebt is dit zelfs 24 uur per dag het geval.

 • Redundante infrastructuur

  De cloudplatformen in onze datacenters zijn volledig redundant uitgerust waardoor er een zeer hoge beschikbaarheid is op onze systemen. Daarnaast werken wij enkel met netwerkleveranciers die dezelfde filosofie als wij naleven.

 • Ruim 15 jaar actief in de hostingbranche

  Wij zijn al sinds 2003 actief in de hostingbranche en uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf met een gezellig team met ervaren professionals met grote hoeveelheid kennis en ervaring.

 • Ruim 5000 tevreden klanten

  De afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen door de reputatie die wij hebben in de hostingwereld. Inmiddels voorzien wij ruim 5000 klanten in hun hostingbehoeften.