Service Level Agreement (SLA) - Shared


Door te kiezen voor een Service Level Agreement (SLA) krijg je aanvullende ondersteuning en onderhoud voor jouw hostingdiensten. Wij regelen zaken als het serverbeheer, monitoring van de server en de backups zodat je hier geen omkijken naar hebt. De SLA Shared is (op dit moment) alleen af te sluiten in combinatie met Webhosting PLUS, Magento Hosting PLUS en WordPress Hosting PLUS. Op de andere vormen van shared hosting bieden we op dit moment geen mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullende SLA.


De mogelijkheden

Onderstaand een overzicht van de mogelijke Service Levels bij Skyberate Internet Services, om je een indicatie te geven wat de mogelijkheden zijn. Gebleken is dat er bij het opstellen van een Service Level Agreement behoefte kan zijn aan maatwerk. Indien nodig kunnen wij je dat aanbieden.
SLA Monitoring Backup Service Time
SLA1 8x5x24
SLA2 12x7x4*
* Indien de SLA toereikend is voor telefonische support buiten kantooruren worden er kosten in rekening gebracht voor het inschakelen van de storingsdienst: € 35,00 (Excl. BTW) per kwartier met een minimum van € 70,00 (Excl. BTW).
Wanneer je een SLA hebt waarbij de monitoring is inbegrepen dan monitoren wij jouw server 24 uur per dag op de volgende zaken:

  • Beschikbaarheid van het netwerk waarin de server draait.
  • Beschikbaarheid van de onderliggende infrastructuur waarop jouw server draait.
  • Beschikbaarheid van jouw server in het algemeen.
  • Het beschikbaar zijn van de webserver
  • Het beschikbaar zijn van de mail server
  • Het beschikbaar zijn van de database server

Wanneer er in één van onze bovenstaande zaken problemen optreden krijgen wij dit real-time door van onze monitoringsystemen.
Tijdens kantooruren worden meldingen direct getoond op meerdere schermen die in het kantoor van Skyberate hangen. Deze meldingen worden zoveel mogelijk pro-actief opgepakt door onze servicedesk.
Buiten kantooruren is er een doormelding naar de dienstdoende storingsengineers die calamiteiten proberen zo spoedig mogelijk voor je op te lossen.
Wanneer je een SLA hebt waarbij de backups zijn inbegrepen dan verzorgen wij die backups van de volledige server.
Wij maken dagelijks backups van de volledige server met een retentieperiode van 30 dagen.
Een van de meest belangrijke factoren van een SLA is de service time. Deze bepaald namelijk op welke tijden je service kunt verwachten van ons.

8x5x24: Iedere werkdag *: 09:00 – 17:00 CET: binnen 24 uur
12x7x4: Iedere dag: 09:00 – 21:00 CET: binnen 4 uur **
* iedere werkdag: maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van officiële feestdagen.
** iedere dag: maandag tot en met zondag.
*** klant dient Skyberate Internet Services door middel van het/de storingsnummer(s) op de hoogte te stellen van de situatie

CET: Central European Time