Shared Service Level Agreement (SLA)

Door te kiezen voor een Service Level Agreement (SLA) krijg je aanvullende ondersteuning en onderhoud voor jouw hostingdiensten. Wij regelen zaken als het serverbeheer, monitoring van de server en de backups zodat je hier geen omkijken naar hebt. De SLA Shared is (op dit moment) alleen af te sluiten in combinatie met Webhosting PLUS, Magento Hosting PLUS en WordPress Hosting PLUS. Op de andere vormen van shared hosting bieden we op dit moment geen mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullende SLA.

De mogelijkheden

Onderstaand een overzicht van de mogelijke Service Levels bij Skyberate Internet Services, om je een indicatie te geven wat de mogelijkheden zijn. Gebleken is dat er bij het opstellen van een Service Level Agreement behoefte kan zijn aan maatwerk. Indien nodig kunnen wij je dat aanbieden.

SLA Monitoring Back-up Service time
SLA 1
8x5x24
SLA 2
12x7x4*
* Indien de SLA toereikend is voor telefonische support buiten kantooruren worden er kosten in rekening gebracht voor het inschakelen van de storingsdienst: € 35,00 (Excl. BTW) per kwartier met een minimum van € 70,00 (Excl. BTW).

Wanneer je een SLA hebt waarbij de monitoring is inbegrepen dan monitoren wij jouw server 24 uur per dag op de volgende zaken:

  • Beschikbaarheid van het netwerk waarin de server draait.
  • Beschikbaarheid van de onderliggende infrastrucutuur waarop jouw server draait.

  • Beschikbaarheid van jouw server in het algemeen.

  • Beschikbaarheid van de webserver.

  • Beschikbaarheid van de mail server.

  • Beschikbaarheid van de database server.

– Wanneer er in één van onze bovenstaande zaken problemen optreden krijgen wij dit real-time door van onze monitoringsystemen.
– Tijdens kantooruren worden meldingen direct getoond op meerdere schermen die in het kantoor van Skyberate hangen. Deze meldingen worden zoveel mogelijk pro-actief opgepakt door onze servicedesk.
– Buiten kantooruren is er een doormelding naar de dienstdoende storingsengineers die calamiteiten zo spoedig mogelijk voor je proberen op te lossen.

Wanneer je een SLA hebt waarbij de backups zijn inbegrepen dan verzorgen wij die backups van de volledige server.
Wij maken dagelijks backups van de volledige server met een retentieperiode van 30 dagen.

Een van de meest belangrijke factoren van een SLA is de service time. Deze bepaald namelijk op welke tijden je service kunt verwachten van ons.

8x5x24: Iedere werkdag *: 09:00 – 17:00 CET: binnen 24 uur
12x7x4: Iedere dag: 09:00 – 21:00 CET: binnen 4 uur **
* iedere werkdag: maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van officiële feestdagen.
** iedere dag: maandag tot en met zondag.
*** klant dient Skyberate Internet Services door middel van het/de storingsnummer(s) op de hoogte te stellen van de situatie

CET: Central European Time

Andere bezoekers bekeken ook

Klantwaardering

Op basis van 34 stemmen | Beoordeel ons ook

“Onze hosting hebben wij naar alle tevredenheid al geruime tijd bij Skyberate onder gebracht, wat we achteraf gezien al veel eerder hadden moeten doen.”

“Zeker als het gaat om website waarbij omzet wordt gegenereerd raad ik iedereen dit bedrijf aan. Ga zo door Skyberate, bedankt, helemaal top!”

“Ik ben erg tevreden over Skyberate als hosting dienst en durf dit bedrijf met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten en andere ondernemers.”

“Skyberate is een bedrijf wat zich duidelijk weet te onderscheiden van alle andere webhosts. Altijd directe en persoonlijke service, duidelijke interface …”

“We zitten er nu sinds enkele jaren en ben zeer tevreden. Er komt snel reactie op onze vragen, we krijgen degelijk advies. De prijs is zeker niet te hoog voor de service …”

“We hebben meerdere webwinkels en bij het overzetten kregen we persoonlijk contact toegewezen. Deze heeft de hele verhuizing op zich genomen en ook nog technische problemen verholpen!”

“Telefonisch staan ze je ook altijd vriendelijk te woord. Mocht de service zo blijven, dan zal ik nog lang diensten bij hun afnemen. Toppie jongens, keep it going.”

“Ik ben zo tevreden over de service van Skyberate dat ik ook andere domeinnamen bij hun heb overgebracht. Zonder zorgen. Alles werd perfect geregeld …”

“Ik heb inmiddels iets langer dan een jaar een shell account bij Skyberate en ik ben zeer tevreden. Er is zo goed als geen downtime en vragen worden letterlijk binnen …”

“In een woord geweldig! :-) Een hosting provider met een no-nonsens aanpak, daar hou ik van. Een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding …”

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!

GRATIS ADVIESGESPREK
5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren uit 180 recensies | ISPGids.com