Redis Cache

Verhoog de snelheid van jouw website, zonder direct een eigen server te hebben. Het beste uit jouw website of webwinkel halen is ons doel!

Ik wil een persoonlijk advies

Een website zonder Redis

Standaard word de WordPress en Magento cache opgeslagen op de harde schijf van de server. Wanneer de cache erg groot word kan de verwerking hiervan bij bijvoorbeeld het wijzigen van een product in de backend langer gaan duren.

Een website met Redis

De cache wordt door middel van Redis in het veel snellere geheugen van de server opgeslagen. Hierdoor kan de cache sneller verwerkt worden bij bijvoorbeeld het wijzigen van een product in de backend.

Voordelen van Redis

Andere bezoekers bekeken ook

Klantwaardering

Op basis van 34 stemmen | Beoordeel ons ook

“Onze hosting hebben wij naar alle tevredenheid al geruime tijd bij Skyberate onder gebracht, wat we achteraf gezien al veel eerder hadden moeten doen.”

“Zeker als het gaat om website waarbij omzet wordt gegenereerd raad ik iedereen dit bedrijf aan. Ga zo door Skyberate, bedankt, helemaal top!”

“Ik ben erg tevreden over Skyberate als hosting dienst en durf dit bedrijf met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten en andere ondernemers.”

“Skyberate is een bedrijf wat zich duidelijk weet te onderscheiden van alle andere webhosts. Altijd directe en persoonlijke service, duidelijke interface …”

“We zitten er nu sinds enkele jaren en ben zeer tevreden. Er komt snel reactie op onze vragen, we krijgen degelijk advies. De prijs is zeker niet te hoog voor de service …”

“Telefonisch staan ze je ook altijd vriendelijk te woord. Mocht de service zo blijven, dan zal ik nog lang diensten bij hun afnemen. Toppie jongens, keep it going.”

“Ik ben zo tevreden over de service van Skyberate dat ik ook andere domeinnamen bij hun heb overgebracht. Zonder zorgen. Alles werd perfect geregeld …”

“Ik heb inmiddels iets langer dan een jaar een shell account bij Skyberate en ik ben zeer tevreden. Er is zo goed als geen downtime en vragen worden letterlijk binnen …”

“In een woord geweldig! :-) Een hosting provider met een no-nonsens aanpak, daar hou ik van. Een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding …”

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!

5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren op basis van 181 recensies | ISPGids.com