Redis Cache


Magento en snelheid blijft een van de veel gehoorde problemen bij Magento webwinkels, niet alleen op de frontend maar ook in de backend. Magento biedt ondersteuning voor meerdere cachingmethodes voor je Magento backend. Wij raden voor de backend vrijwel altijd gebruik van Redis aan als cachingmethode. Wanneer Redis gekoppeld is zullen de processen in de Magento backend, zoals het verwerken van bestellingen, wijzigen van producten etc. direct een stuk sneller verlopen. In veel gevallen is de frontend ook een stuk sneller.

Een webshop zonder Redis

Standaard word de magento cache opgeslagen op de harde schijf van de server. Wanneer de cache erg groot word kan de verwerking hiervan bij b.v. het wijzigen van een product in de backend langer gaan duren.

Een webshop met Redis

De cache wordt door middel van Redis in het veel snellere geheugen van de server opgeslagen. Hierdoor kan de cache sneller verwerkt worden bij b.v. het wijzigen van een product in de backend.

De voordelen van Redis


 • Delen van kennis

  Door de jaren heen hebben wij veel Magento kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met je. Daarnaast helpen wij je graag met de optimalisatie van jouw webwinkel.

 • Gratis installatie

  Voor het gebruik van Redis is geen technische kennis vereist. Wij verzorgen de integratie van Redis volledig voor je bij afname van een van de geschikte hostingoplossingen.

 • HA Redis configuratie

  Onze Redis servers staan achter een loadbalancer waarbij cache altijd op één van de beschikbare Redis servers wordt opgeslagen. Bij uitval van een Redis server kiest de loadbalancer de Redis server die nog beschikbaar is zodat jouw webwinkel geen problemen hierdoor heeft.

 • Sessie en backend cache

  In de laatste versies van magento is het mogelijk om zowel de sessies als backend cache in een Redis server te plaatsen. Dit resulteert in een snellere Magento backend.

 • Geschikt voor enterprise omgevingen

  Met Redis is het mogelijk om te schalen over meerdere frontend servers waarbij ze één centrale cache backend gebruiken. Dit is uitermate geschikt voor klanten die bijvoorbeeld gebruik maken van onze Magento Enterprise Hosting.

 • Combineren met een versneller

  Door Redis te combineren met een van onze versnellers kun je zowel de frontend als de backend een flinke snelheidsboost geven. De volledige integratie hiervan regelen wij kosteloos voor je.


Redis is mogelijk op: