Webhosting

Redis Cache

Verhoog de snelheid van jouw website of webshop, zonder direct in het bezit te zijn van een eigen server. Met Redis als cachingtool worden laadtijden van jouw website aanzienlijk verbeterd!

Ik wil een persoonlijk advies

Wat is Redis Cache?

Een website zonder Redis Cache

Standaard word de WordPress, Magento en Shopware cache opgeslagen op de harde schijf van de server. Wanneer de cache erg groot word kan de verwerking hiervan bij bijvoorbeeld het wijzigen van een product in de backend langer gaan duren.

Website zonder Redis Cache
Website met Redis Cache

Een website met Redis Cache

De cache wordt door middel van Redis in het veel snellere geheugen van de server opgeslagen. Hierdoor kan de cache sneller verwerkt worden bij bijvoorbeeld het wijzigen van een product in de backend.

Voordelen van Redis Cache

Andere bezoekers bekeken ook

Vertrouw vooral onze klanten

Pascal Hennen

“Wanneer je echt opzoek bent naar een hostingpartner voor je website waarbij support en kwaliteit belangrijk is en waar je nog echt klant bent dan beveel ik dit bedrijf aan.”

3,8 / 5  

Roeland Ruelens

“Zelden door een IT-bedrijf zo snel en goed geholpen geweest. Bovendien is hun hosting voor een marktconforme prijs zeer snel. Zowel voor WordPress als Magento.”

4,2 / 5

IPcam-shop

“De up-time is uitstekend en het contact met de Engineers die altijd doen wat ze beloven vind je naar mijn mening bij geen enkele andere ICT-dienstverlener.”

5 / 5 ISPGids logo

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!