Webhosting

LiteSpeed Cache

LiteSpeed is een alles-in-één caching-plugin. Met LiteSpeed Cache kunnen WordPress-websites tot wel 2x zo snel worden!

Ik wil meer informatie

Wat is LiteSpeed Cache?

LiteSpeed ​​Cache (LSCache) is dé WordPress caching oplossing. Het is een alles-in-één optimalisatie-plugin die slim, nauwkeurig en razendsnel is. De LSCache-plugin bevat een ingebouwde pagespeed-optimizer, image-optimizer, tool voor het genereren van kritieke CSS, CDN-integratie voor Cloudflare en meer. Met ondersteuning voor gepersonaliseerde WooCommerce-cache en een zeer configureerbare cache-crawler, is LSCache de sleutel om de gebruikerservaring op jouw WordPress-website merkbaar te verbeteren. In veel gevallen tot wel 2x sneller dan voorheen. Daarnaast worden pieken in het verkeer met de LSCache-plugin met gemak verwerkt.

Waarom LiteSpeed Cache

Gegarandeerd het snelst

Met de beste samenhang op het gebied van software en hardware, bieden we onze klanten een waanzinnige en best haalbare performance.

Met onze supersnelle SSD én LiteSpeed Cache is een buitengewone hoge performance gegarandeerd.

LiteSpeed Cache Performance Winst

Website zonder LiteSpeed Cache

Bij een website zonder LiteSpeed Cache haalt jouw website de pagina, die door de bezoeker bekeken wordt, uit de daadwerkelijke webserver en toont deze aan de bezoeker.

Website zonder LiteSpeed Cache
Website met LiteSpeed Cache

Website met LiteSpeed Cache

Voordat een bezoeker de daadwerkelijke webserver bereikt, kijkt LiteSpeed of de opgevraagde pagina al in de cache aanwezig is. Hierdoor hoeft de pagina niet uit de daadwerkelijke server te worden gehaald en kan de pagina direct worden getoond aan de bezoeker.

De voordelen van LiteSpeed Cache

Andere bezoekers bekeken ook

Vertrouw vooral onze klanten

Pascal Hennen

“Wanneer je echt opzoek bent naar een hostingpartner voor je website waarbij support en kwaliteit belangrijk is en waar je nog echt klant bent dan beveel ik dit bedrijf aan.”

3,8 / 5  

Roeland Ruelens

“Zelden door een IT-bedrijf zo snel en goed geholpen geweest. Bovendien is hun hosting voor een marktconforme prijs zeer snel. Zowel voor WordPress als Magento.”

4,2 / 5

IPcam-shop

“De up-time is uitstekend en het contact met de Engineers die altijd doen wat ze beloven vind je naar mijn mening bij geen enkele andere ICT-dienstverlener.”

5 / 5 ISPGids logo

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!