Webhosting

Cloudflare CDN

Cloudflare maakt je website supersnel en veilig (via HTTPS), zonder SSL-certificaat. Cloudflare houdt spammers en hackers buiten de deur en zorgt ervoor dat content altijd via de meest efficiënte route bij je bezoekers komt!

Ik wil meer informatie

Wat is Cloudflare CDN?

Cloudflare is een Content Delivery Network (afgekort naar CDN) die de prestaties en veiligheid van websites verhoogd. Cloudflare zorgt ervoor dat content via de snelste en meest optimale route bij de eindgebruiker komt. Skyberate is altijd op zoek naar nieuwe innovaties die de veiligheid en snelheid van de websites van onze klanten verhogen. Met veel enthousiasme kondigen wij dan ook ons partnerschap met Cloudflare aan.

Waarom Cloudflare

Webshop zonder Cloudflare

Een website zonder Cloudflare haalt alle content van één datacenter waardoor de snelheid niet altijd optimaal is. Cloudflare zorgt ervoor dat de bezoeker de content altijd vanaf het dichtstbijzijnde datacenter krijgt geserveerd.

Webshop zonder Cloudflare
Webshop met Cloudflare

Webshop met Cloudflare

Content (afbeeldingen, video’s, JAVAScript etc.) wordt vanaf de bron gekopieerd naar datacenters op verschillende locaties. Vervolgens zoekt Cloudflare de meest efficiënte route en stuurt de eindgebruiker door naar het datacenter die dit bestand het snelst kan leveren.

De voordelen van Cloudflare

Andere bezoekers bekeken ook

Vertrouw vooral onze klanten

Pascal Hennen

“Wanneer je echt opzoek bent naar een hostingpartner voor je website waarbij support en kwaliteit belangrijk is en waar je nog echt klant bent dan beveel ik dit bedrijf aan.”

3,8 / 5  

Roeland Ruelens

“Zelden door een IT-bedrijf zo snel en goed geholpen geweest. Bovendien is hun hosting voor een marktconforme prijs zeer snel. Zowel voor WordPress als Magento.”

4,2 / 5

IPcam-shop

“De up-time is uitstekend en het contact met de Engineers die altijd doen wat ze beloven vind je naar mijn mening bij geen enkele andere ICT-dienstverlener.”

5 / 5 ISPGids logo

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!