Een webshop zonder CloudFlare

CloudFlare is een Content Delivery Network (verder afgekort naar CDN) die de prestaties en veiligheid van websites verhoogd. CloudFlare zorgt ervoor dat content via de snelste en meest optimale route bij de eindgebruiker komt.


Een website zonder CloudFlare haalt alle content van één locatie waardoor de snelheid niet altijd optimaal is, met Cloudflare zorg je dat je bezoeker de content altijd vanaf de dichtsbijzijnde locatie krijgt geserveerd.


Een webshop met CloudFlare

Content (afbeeldingen, video's, JAVAScript etc.) worden vanaf de bron gekopieerd naar servers op verschillende continenten. Vervolgens zoekt CloudFlare de meest efficiënte route en stuurt de eindgebruiker door naar de server die dit bestand snel kan leveren.


Skyberate is altijd op zoek naar nieuwe innovaties die de veiligheid en snelheid van de websites van onze klanten verhogen. Met veel enthousiasme kondigen wij dan ook ons partnerschap met CloudFlare aan.


De voordelen van CloudFlare


 • CDN

  CloudFlare heeft een volgende generatie Content Delivery Network gebouwd. Dit platform is ontworpen om haar klanten te voorzien van de meest geavanceerde protocollen aanwezig op het web; vandaag & morgen. Hierdoor profiteren onze klanten van de hoogste snelheden!

 • Web Optimization

  Web performance is niet alleen maar een kwestie van statische files dichter bij bezoekers plaatsen, het gaat er ook om dat de webpagina's het doen op elk apparaat waarmee de bezoeker de pagina bezoekt.

 • Load Balancer

  Overbelaste en geografisch te wijd verspreide servers zorgen voor te grote latencies en een slechte bezoekerservaring. De Loadbalancing van CloudFlare zorgt ervoor dat het verkeer verspreid wordt over diverse servers waardoor de bezoekerservaring flink wordt verbeterd!

 • Argo Smart Routing

  Traditionele netwerktechnologieën gebruiken statische netwerken die informatie over een langzaam en verstopte infrastructuur verzenden. Argo's smart routing re-rout deze informatie via de snelste netwerken om latency te verminderen en snelheid te verhogen!

 • DDos Protectie

  Denial-of-Service (DoS) aanvallen zijn ge-evalueert in complexe beveiligings uitdagingen. Cloudflare's DDoS protectie wordt daarom vaak ingezet tegen UDP, ICMP, SYN/ACK, DNS en Layer 7 aanvallen.

 • Cloudflare One-Click SSL

  Versleutelen van zoveel mogelijk webverkeer is een belangrijke stap naar het bouwen van een veiliger en beter internet. Het aanbieden van gratis SSL naast internet performance is daarom erg belangrijk en in onze ogen onmisbaar!