CloudFlare CDN

Maak jouw website supersnel voor bezoekers over de hele wereld. CloudFlare zorgt dat content altijd via de meest efficiënte route bij de eindgebruiker komt!

Ik wil persoonlijk advies

Wat is CloudFlare CDN

CloudFlare is een Content Delivery Network (verder afgekort naar CDN) die de prestaties en veiligheid van websites verhoogd. CloudFlare zorgt ervoor dat content via de snelste en meest optimale route bij de eindgebruiker komt. Skyberate is altijd op zoek naar nieuwe innovaties die de veiligheid en snelheid van de websites van onze klanten verhogen. Met veel enthousiasme kondigen wij dan ook ons partnerschap met CloudFlare aan.

Webshop zonder CloudFlare

Een website zonder CloudFlare haalt alle content van één locatie waardoor de snelheid niet altijd optimaal is, met CloudFlare zorg je dat je bezoeker de content altijd vanaf de dichtstbijzijnde locatie krijgt geserveerd.

Skyberate Cloudflare graphic

Webshop met CloudFlare

Content (afbeeldingen, video’s, JAVAScript etc.) wordt vanaf de bron gekopieerd naar servers op verschillende continenten. Vervolgens zoekt CloudFlare de meest efficiënte route en stuurt de eindgebruiker door naar de server die dit bestand snel kan leveren.

De voordelen van CloudFlare

Andere bezoekers bekeken ook

Klantwaardering

Op basis van 34 stemmen | Beoordeel ons ook

“Onze hosting hebben wij naar alle tevredenheid al geruime tijd bij Skyberate onder gebracht, wat we achteraf gezien al veel eerder hadden moeten doen.”

“Zeker als het gaat om website waarbij omzet wordt gegenereerd raad ik iedereen dit bedrijf aan. Ga zo door Skyberate, bedankt, helemaal top!”

“Ik ben erg tevreden over Skyberate als hosting dienst en durf dit bedrijf met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten en andere ondernemers.”

“Skyberate is een bedrijf wat zich duidelijk weet te onderscheiden van alle andere webhosts. Altijd directe en persoonlijke service, duidelijke interface …”

“We zitten er nu sinds enkele jaren en ben zeer tevreden. Er komt snel reactie op onze vragen, we krijgen degelijk advies. De prijs is zeker niet te hoog voor de service …”

“Telefonisch staan ze je ook altijd vriendelijk te woord. Mocht de service zo blijven, dan zal ik nog lang diensten bij hun afnemen. Toppie jongens, keep it going.”

“Ik ben zo tevreden over de service van Skyberate dat ik ook andere domeinnamen bij hun heb overgebracht. Zonder zorgen. Alles werd perfect geregeld …”

“Ik heb inmiddels iets langer dan een jaar een shell account bij Skyberate en ik ben zeer tevreden. Er is zo goed als geen downtime en vragen worden letterlijk binnen …”

“In een woord geweldig! :-) Een hosting provider met een no-nonsens aanpak, daar hou ik van. Een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding …”

ADVIES NODIG?

NEEM CONTACT OP!

5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren op basis van 181 recensies | ISPGids.com