Addons

Extra’s voor jouw hostingdiensten!

Hosted Mail

Hosted mail is dé e-mail hosting oplossing! Met Hosted Mail van Skyberate ben je overal en altijd bereikbaar met je eigen e-mailadres. Verstuur en ontvang je e-mail overal ter wereld.

Meer informatie

Sitebuilder

Ervaar het gemak van de Sitebuilder in de praktijk en bouw je eigen website met onze partner Site.Pro. Maak een keuze uit 200+ templates met een responsive design.

Meer informatie

SSL-Certificaten

Met een SSL-certificaat worden vertrouwelijke gegevens via een beveiligde verbinding verstuurd. Het gebruik van een SSL-certificaat straalt vertrouwen uit en draagt bij aan de vindbaarheid van je website.

Meer informatie

SLA

Laat je volledig ontzorgen met een SLA. Met een SLA ontvang je aanvullende ondersteuning en onderhoud voor jouw hostingdiensten. Wij bieden verschillende SLA’s zodat je een variant kunt kiezen die aansluit op jouw wensen.

Meer informatie

SLA (Shared)

Geen omkijken meer naar technische zaken, omdat wij het serverbeheer voor je regelen. Laat je volledig ontzorgen met een Shared SLA. Wij bieden verschillende SLA’s zodat je een variant kunt kiezen die aansluit op jouw wensen.

Meer informatie

Varnish Cache

Met Varnish bereik je een ultieme snelheid, doordat pagina’s sneller worden geladen, zelfs met hoge- piekbelasting. Varnish draait voor de webserver en toont vanuit hier zaken uit de cache aan jouw bezoekers.

Meer informatie

Redis Cache

Kortere laadtijden, een betere gebruikerservaring en meer tevreden bezoekers, dat bereik je met Redis. Redis is een cachingtool die webapplicaties snel data laat bewaren en ophalen uit het geheugen.

Meer informatie

Cloudflare

Binnen enkele seconden de content van jouw site tonen aan bezoekers overal ter wereld. Met Cloudflare wordt content vanaf de bron gekopieerd naar servers op verschillende continenten.

Meer informatie

Kom je er niet uit?

Heb je vragen of weet je niet precies welke Addons aansluiten op jouw hostingpakket? Wij kunnen je adviseren over onze diensten en helpen je bij het beantwoorden van je vragen.

Gratis adviesgesprek
5 van de 5 sterren! Beoordeling Skyberate Internet Services b.v. | 5 van de 5 sterren uit 180 recensies | ISPGids.com