Addons voor onze hostingdiensten

Het kan voorkomen dat de standaardpakketten niet voldoen aan jouw wensen, met onze addons kun je een pakket helemaal op maat afstemmen, onderstaand een overzicht van de beschikbare addons:

SSL-certificaten

Met een SSL-certificaat worden vertrouwelijke gegevens via een beveiligde verbinding verstuurd. Het gebruik van een SSL-certificaat straalt vertrouwen uit en draagt bij aan de vindbaarheid van je website.

Varnish

Met Varnish bereik je een ultieme snelheid, doordat pagina’s sneller worden geladen, zelfs met hoge- piekbelasting. Varnish draait voor de webserver en toont vanuit hier zaken uit de cache aan jouw bezoekers.

Redis

Kortere laadtijden, een betere gebruikerservaring en meer tevreden bezoekers, dat bereik je met Redis. Redis is een cachingtool die webapplicaties snel data laat bewaren en ophalen uit het geheugen.

SLA (shared hosting)

Geen omkijken meer naar technische zaken, omdat wij het serverbeheer voor je regelen. Laat je volledig ontzorgen met een Shared SLA. Wij bieden verschillende SLA's zodat je een variant kunt kiezen die aansluit op jouw wensen.

sla (serverhosting)

Laat je volledig ontzorgen met een SLA. Met een SLA ontvang je aanvullende ondersteuning en onderhoud voor jouw hostingdiensten. Wij bieden verschillende SLA's zodat je een variant kunt kiezen die aansluit op jouw wensen.

CLoudflare

Binnen enkele seconden de content van jouw site tonen aan bezoekers overal ter wereld. Met Cloudflare wordt content vanaf de bron gekopieerd naar servers op verschillende continenten. Daarnaast is je website voorzien van een DDOS-beveiliging.